Ontwerp

Of je je woning of bedrijfspand nu gaat verbouwen, een aanbouw gaat plaatsen of een volledig nieuw pand wilt realiseren: een ontwerp geeft je de mogelijkheid enigszins te zien hoe de ruimtes eruit komen zien. Zo kan je het eindresultaat beter inschatten en gemakkelijker bepalen of je een ruimte toch net iets groter wilt hebben of wat anders in wilt delen. Aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV kan het ontwerp voor je regelen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een verbouwing aan je huis of een volledig nieuwbouwproject opzetten, doe je natuurlijk niet iedere dag. Daarom wil je er zeker van zijn dat de bouw er precies zo uit komt te zien, zoals jij voor ogen hebt. We gaan daarom eerst met je in gesprek en bespreken de wensen en mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand. Welke stijl heb je voor ogen, hoeveel (extra) ruimte wil je voor een kamer en welke indeling vind je belangrijk? Naast je eigen wensen voor de woning, geven we ook advies. We wijzen je op mogelijkheden waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht, maar die wel de leefomgeving van je woning verbeteren.

Op basis van je eigen wensen en eventueel ons advies schetsen we een ontwerp voor je, waarmee je een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Vervolgens kan je uiteraard nog wijzigingen aangeven tot het uiteindelijke ontwerp ligt. Met dit ontwerp kan aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV ook voor je aan de slag om de bouw daadwerkelijk te realiseren.

Advies en informatie

Wil je meer informatie over het ontwerp voor de verbouwing of bouw van jouw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op.