Nieuwbouw

Het is natuurlijk fantastisch dat u het bij de nieuwbouw van uw huis of bedrijfspand alles helemaal kunt laten maken zoals u het wilt. Tegelijkertijd komen hier ook veel keuzes bij kijken. Keuzes over de indeling, de materialen, deuren, ramen en kozijnen, de afwerking…

Wij helpen u daar graag bij. We zijn we vooral werkzaam in de regio Den Ham en daar bouwden we inmiddels veel ervaring op.

Goed doordacht van start

Het mooie aan nieuw bouwen is dat alles zal voldoen aan de nieuwste eisen. Energiezuinig, goed geïsoleerd, goed beveiligd en met de nieuwste, duurzame materialen. Belangrijk is wel dat alles van tevoren goed wordt doordacht, zodat de bouw soepel verloopt en alles ook wordt zoals u het graag wilt.

We nemen u dan ook stap voor stap mee in het proces en adviseren u graag over mogelijkheden, materiaalkeuzes, duurzaamheid en energiebesparing. Daarbij zijn we altijd helder over de planning en de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Comfortabel wonen en werken

In uw nieuwe huis of bedrijfspand wilt u comfortabel wonen en werken. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over verwarming, koeling en ventilatie, maar ook over brandveiligheid en inbraakwering.

We kunnen samen met u specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en het comfort voor u als gebruiker. Daarbij nemen we uiteraard ook mee welke oplossingen het beste zijn qua isolatie, verwarming, ventilatie en verlichting. En goed om te weten: wij zetten ons in voor hergebruik en recycling van materialen.

We zijn daarnaast goed op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom brandveiligheid en weten waaraan uw huis of bedrijfspand moet voldoen. We bouwen ook volgens de modernste veiligheidseisen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Helder over de kosten

Natuurlijk wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden. Daarom zijn we hier constant helder over. En we denken mee om het zo slim mogelijk aan te pakken. Bij de keuze voor de materialen nemen we u bijvoorbeeld mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf.