Kontakt
Bouwbedrijf Lindenhovius Den Ham B.V.
Zomerweg 5
7683 PM Den Ham
Homepage:www.lindenhoviusbv.nl
Telefoon:0546671202
Fax:

Nieuwbouw

Een woning volledig bouwen naar jouw wensen, wie wil dat niet? Nieuwbouw is voor veel mensen een droom die uitkomt. Zelf de vloeren kiezen, de badkamer, de keuken. Je hoeft geen consessies te doen en kunt het pand volledig naar je zin maken. Maar bij het bouwen van een woning komt natuurlijk meer kijken. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de juiste fundering voor je woning? Hoe zit het precies met de isolatie en ventilatie van je woning? Ga je voor radiatoren of kies je voor wand- en vloerverwarming?

Bij nieuwbouw komt meer kijken dan je met het blote oog kan zien. Hoe goed je je ook voorbereidt; als je nog nooit eerder een huis hebt gebouwd kan je al snel iets over het hoofd zien. Aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV kan je helpen met de bouw van het pand. We adviseren je in verschillende mogelijkheden, zodat je een goed onderbouwde keuze kan maken. Ook van datgene waar je misschien nog niet aan gedacht had.

Nieuwbouw, ook voor bedrijfspanden

Ook wanneer je een bedrijfspand volledig naar wens wilt bouwen kunnen wij je helpen. We bekijken hoe ruimtes het beste ingedeeld kunnen worden om zo een fijne werkplek te kunnen verzorgen. Meer informatie over nieuwbouw voor bedrijfspanden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij ontwerpen je nieuwbouwwoning

Ga je starten met nieuwbouw, dan heb je vaak al globaal voor ogen wat je wilt met de woning. Heb je bedacht welke stijl je voor de woning wilt, dan kom je vervolgens tot de concretere plannen en een daadwerkelijk ontwerp van de woning. Aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV kan een ontwerp verzorgen dat volledig voldoet aan je wensen. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze pagina ‘Ontwerp’.