Kontakt
Bouwbedrijf Lindenhovius Den Ham B.V.
Zomerweg 5
7683 PM Den Ham
Homepage:www.lindenhoviusbv.nl
Telefoon:0546671202
Fax:

Verbouw

Met een verbouwing kan je ervoor zorgen dat je woning verbetert en weer volledig voldoet aan je wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor goed isolerend glas en nieuwe kozijnen in je woning, het omgooien van een muur waardoor je de ruimte optimaler kunt benutten of je badkamer of keuken verbouwen. Welke grote of kleine verbouwing er ook nodig is, aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV kan het voor je regelen. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een verbouwing die perfect aansluit bij je wensen.

Wij ontwerpen je verbouwing

Een verbouwing doe je natuurlijk niet iedere dag. Wil je vooraf een beetje in kunnen schatten hoe je woning eruit komt te zien na de verbouwing? Dan kunnen we een ontwerp maken. Dit ontwerp geeft een duidelijker beeld van het eindresultaat, waardoor je ook gemakkelijker kunt bepalen of je iets aan de verbouwing nog net wat anders wilt. Wil je advies over de verbouwing die nodig is aan jouw pand, of bekijken of we een verbouwing voor je kunnen ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verbouw, ook voor bedrijfspanden

Ook voor verbouwingen van bedrijfspanden kan je bij aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV terecht. Van het ombouwen van een woning tot een bedrijfspand of het maken van optimale werkruimtes in het huidige pand, wij denken mee en zorgen voor een oplossing.