Kontakt
Bouwbedrijf Lindenhovius Den Ham B.V.
Zomerweg 5
7683 PM Den Ham
Homepage:www.lindenhoviusbv.nl
Telefoon:0546671202
Fax:

Renovatie

Renovatie kan de oplossing zijn om een gedeelte van je pand te herstellen of vernieuwen. De ruimte wordt dan opnieuw gebouwd en verbeterd, zodat er een fijnere leefomgeving ontstaat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan goede isolatie- en ventilatiewaarden. Maar denk ook aan een badkamer die gedeeltelijk gerenoveerd kan worden of het voegwerk dat moet worden vernieuwd.

Ga je je woning of bedrijfspand renoveren, dan is dit de kans om ook te zorgen voor duurzame en energiebesparende oplossingen voor je pand. Hierdoor kan ook het energielabel van het pand verbeteren, wat goed is wanneer je het pand eventueel wilt verkopen. Maar ook het comfort van je woning wordt vaak beter door te kiezen voor duurzame oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van HR++ glas. Dit zorgt voor meer comfort, minder energiekosten en het is milieuvriendelijk omdat de warmte goed in huis wordt gehouden. Ook zonnepanelen leveren na enkele jaren geld op. En denk ook eens aan een waterbesparende douche: daar voel je niks van, terwijl je wel veel water bespaart.

Wil je een renovatie doen aan je woning, dan kan je aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV hiervoor inschakelen. Op basis van je wensen en de mogelijkheden voor de woning stellen wij een renovatieplan voor je op. Zo heb je een goed en duidelijk beeld van de werkzaamheden die we voor je kunnen doen.

Onderhouden is beter dan renoveren

Je woning of bedrijfspand staat natuurlijk 24 uur per dag in het Nederlandse weerklimaat. Daarbij krijgt je pand regen, zon, hagel, wind en nog vele andere weersomstandigheden en temperatuurverschillen te verduren. Het is dus niet gek dat je houten kozijnen af en toe opnieuw in de verf moeten worden gezet en het voegwerk moet worden bijgewerkt.

Met onderhoud, dat eens in de zoveel jaar nodig is, kan je een renovatie vaak voorkomen of uitstellen. Wil je dat jouw pand gecontroleerd wordt op onderhoudsbehoevend werk? Ook daarvoor kan je aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV inschakelen.