Kontakt
Bouwbedrijf Lindenhovius Den Ham B.V.
Zomerweg 5
7683 PM Den Ham
Homepage:www.lindenhoviusbv.nl
Telefoon:0546671202
Fax:

Werkwijze

Jouw wensen en voorkeuren realiseren; dat is wat we belangrijk vinden bij Aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV. We denken met je mee in de klus die jij voor ogen hebt, geven advies, zorgen – indien nodig – voor een ontwerp én realiseren de klus. Tijdens projecten zorgen we voor een betrokkenheid van de klant bij het project, zodat we een eindresultaat kunnen garanderen dat past bij jouw wensen.

Uiteraard is een tevreden klant belangrijk. Daarnaast zijn we aangesloten bij bedrijven en gecertificeerd voor datgene wat we nog meer belangrijk vinden in onze werkzaamheden. Dit bespreken we hieronder.

VCA gecertificeerd
Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. We staan hiermee voor het leveren van veilig werk voor zowel onze klanten, het milieu als onze werknemers.

Aangesloten bij Duurzaan Thuis Twente
Wi jzijn ook aangesloten bij DTT (Duurzaam Thuis Twente) dat zich richt op het energiezuinig en levensloopbestendig maken van woningen. Dat gebeurt in samenwerking met o.a. toeleveranciers, installatiebedrijven e.d. die in principe ook zijn aangesloten bij DTT.


BOVO, voor vakmannen van de toekomst
Aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV heeft ook nauwe contacten met de BOVO (BeroepsOpleidingen Vroomshoop en Omstreken) uit Vroomshoop, waar de leerlingen vanuit het VMBO verder worden opgeleid in het beroep van hun keuze.