Kontakt
Bouwbedrijf Lindenhovius Den Ham B.V.
Zomerweg 5
7683 PM Den Ham
Homepage:www.lindenhoviusbv.nl
Telefoon:0546671202
Fax:

Over ons

Over Ons

Over Ons

Sinds de oprichting in 1922 heeft aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV tal van werkzaamheden in de bouw gerealiseerd. We houden ons dan ook bezig met allerlei werkzaamheden die in de bouw voorkomen.

Certificaten & Labels

Certificaten & Labels

Klik hier om meer te lezen over onze certificaten en labels.

Contact

Contact

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan. Hier vind je onze contactgegevens.

Nieuws

Nieuws

Klik hier voor het aller laatste branchenieuws.

Werkwijze

Werkwijze

?Jouw wensen en voorkeuren realiseren; dat is wat we belangrijk vinden bij Aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV. We denken met je mee in de klus die jij voor ogen hebt, geven advies, zorgen – indien nodig – voor een ontwerp én realiseren de klus

Historie

Historie

Aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV is een kleinschalig familiebedrijf dat is opgericht in 1922. Mede onze rijke historie in de bouw maakt dat we sterk zijn in ons vak en uiteraard ook in de samenwerking met klanten.

Stage

Stage

Aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV heeft nauwe contacten met de BOVO (BeroepsOpleidingen Vroomshoop en Omstreken) uit Vroomshoop, waar leerlingen vanuit het VMBO verder worden opgeleid in het beroep van hun keuze.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden.

Machinaal timmerwerk

Machinaal timmerwerk

Aannemingsbedrijf Lindenhovius Den Ham BV zorgt ook voor machinaal timmerwerk. Daarmee kunnen we gedetailleerd maatwerk voor je leveren op het gebied van timmerwerk. Bijvoorbeeld bij de renovatie van historische panden.