Kontakt
Bouwbedrijf Lindenhovius Den Ham B.V.
Zomerweg 5
7683 PM Den Ham
Homepage:www.lindenhoviusbv.nl
Telefoon:0546671202
Fax:

Stuckeur

Hameren op kwaliteit

Ieder Afbouwkeur-bedrijf wordt jaarlijks getoetst. Onafhankelijke controleurs kijken zowel naar de technische als naar de administratieve aspecten van het werk. Ook een goed georganiseerde bedrijfsvoering is hierbij van groot belang. Daarnaast worden bedrijven tijdens controles bijgepraat over actuele wet- en regelgeving. Door de jaren heen zijn Afbouwkeur-bedrijven door de controles steeds gestructureerder gaan werken. De meeste bedrijven hebben het 'continu-verbeter-denken' inmiddels omarmd. Dit geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een betrouwbare en vakbekwame zakenpartner.

Teken voor kwaliteit

Bedrijven met één van de Afbouwkeurmerken bieden opdrachtgevers garanties. De kwaliteit is verzekerd en ook naar de eindklant toe is het een geruststellende gedachte dat alles achter de schermen goed is geregeld. Tot slot is het voor de bedrijven die een keurmerk dragen een blijven uitdaging en verplichting naar zichzelf om voortdurend het vaknmanschap op peil te houden.

Een prettig proces

Met kwaliteit als basisbeginsel is er nog de vraag hoe het werk to stand komt. Inzicht in het werkproces en de mogelijkheid te anticiperen op werkzaamheden van andere partijen spelen een belangrijke rol in een goede samenwerking. Dat betekend: heldere afspraken en een heldere planning. Maar ook mee- en vooruitdenken in het gehele bouwproces

Kies voor een keurmerk!

Wie verzekerd wil zijn van kwaliteit, service en inzet vraagt om erkenning! De Stichting Afbouwkeur is verantwoordelijk voor drie erkenningsregelingen: Stuckeur voor het stkadoors- en afbouwbedrijf, Vloerkeur voor vloeren- en terrazzo- bedrijven en Plafond & Wandkeur voor plafond- en wantmontagebedrijven. De voordelen van een keurmerk zijn uiteenlopend en hebben op alle partijen een positief effect.